fbpx

De juiste persoon op de juiste plek

Natuurlijk vullen wij vacatures graag snel in. Maar nog belangrijker vinden wij dat de juiste match wordt gemaakt. De juiste persoon vinden bij een vacature, daar gaat het ons om. Iemand die over de nodige vaardigheden beschikt én past bij een bedrijf. Het merendeel van onze medewerkers blijft daardoor uiteindelijk voor langere tijd bij een bedrijf.

Kijk snel wat we voor u kunnen betekenen.

Uitzenden

Heeft u tijdelijk extra medewerkers nodig, bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke arbeidskracht of bij kortstondige drukte? Dan is uitzenden voor u de ideale oplossing.

Lees meer

Detacheren

Heeft u voor een langere periode extra werknemers nodig? Kies dan voor detacheren.

Lees meer

Werving & Selectie

U bent op zoek naar naar een specifieke kandidaat. Maar u heeft niet de tijd om zelf alles te doen wat komt kijken bij het proces van werving en selectie. Warx neemt het u graag uit handen.

Lees meer

Een groot netwerk

We werken graag regionaal. Daarom gaan we, via ons regionale netwerk, op zoek naar kandidaten in de regio; in de buurt van uw bedrijf.

We hebben een uitgebreid bestand met cv’s van werkzoekenden die zich bij ons hebben ingeschreven. Het kan desalniettemin voorkomen dat er, ook in een bredere regio, geen geschikte kandidaat te vinden is voor een functie. Voor sommige vacatures zijn weinig Nederlandse arbeidskrachten te vinden. In dat geval kijken we graag over de grens.

Warx heeft veel ervaring met internationale arbeidskrachten, in het bijzonder met Poolse medewerkers. We weten wat er nodig is voor internationale arbeidskrachten én zorgen dat alles zorgvuldig en netjes voor elkaar is. Begeleiding, huisvesting, communicatie, zorg. We willen dat vanaf dag één alles goed is geregeld voor hen en voor u.

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Wij leveren houten producten voor de bouw, zoals deuren, kozijnen en schuifpuien. De Poolse werknemers die wij via Warx inlenen, werken in de voormontage en de spuiterij. We zijn al jaren trouwe afnemer, want aan iets dat goed bevalt ga ik niet sleutelen!”

Jan Troost

Algemeen directeur
Bouwbedrijf Jan Troost

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Onze werkzaamheden bestaan vooral uit wegenbouw, asfalteren, grondwerk en riolering. Hard werken dus. Maar daar zijn de werknemers die via Warx bij ons werken niet vies van!”

Henk Dunnink

Algemeen directeur
HD Infratechniek

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Het is lastig om goede lassers te vinden. Gelukkig heeft Warx een bestand vol geschoolde Poolse werknemers. De meesten spreken overigens Engels, dus communiceren gaat prima. En anders komt de jobcoach langs.”

Henk Mussche

Algemeen directeur
Mubo Metaal

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“In onze sector hebben we vaak te maken met pieken. Het is dan fijn om je personeel snel op of af te kunnen schalen. De lassers en monteurs die bij ons werken zijn echte vakmensen en serieus met hun werk bezig. Je merkt dat Warx daarin investeert”

Jan Dunnink

Algemeen directeur
DMS Metaalbewerking

Certificering NBBU SNF NEN SNA

Kwaliteit hoog in ons vaandel

Door te werken met certificering verbinden we ons aan normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat houdt ons alert en geeft u net dat stukje extra vertrouwen.

Warx is lid van de NBBU, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. De NBBU ziet erop toe dat alle wet- en regelgeving wordt nageleefd, onder andere door cao-controles te houden. Lidmaatschap van de NBBU garandeert onze betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit.

Warx heeft het NEN-keurmerk en we staan ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dat geeft de garantie dat onze personeels- en loonadministratie voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Ook hebben wij het certificaat behaald van de Stichting Normering Flexwonen (SNF), omdat we voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Hier leest u meer over onze certificeringen.

Blog

Blog

Lees hier alle informatie, ontwikkelingen en het laatste nieuws over Warx en de uitzendbranche.