Wat kunnen we voor u betekenen?

Misschien heeft u een vacature die moeilijk in te vullen is. Of u heeft voor korte of langere tijd extra personeel nodig. Misschien wilt u wat hulp bij de werving en selectie. Warx staat voor u klaar!

U kunt een vacature direct aanmelden via de website, maar even mailen of bellen kan natuurlijk ook. Heeft u nog geen concrete vacature, maar wilt u gewoon meer weten over onze werkwijze of wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan ook gerust contact op!

De juiste persoon op de juiste plek

Natuurlijk vullen wij vacatures graag snel in. Maar nog belangrijker vinden wij dat de juiste match wordt gemaakt. De juiste persoon vinden bij een vacature, daar gaat het ons om. Iemand die over de nodige vaardigheden beschikt én past bij een bedrijf. Het merendeel van onze medewerkers blijft daardoor uiteindelijk voor langere tijd bij een bedrijf.

Kijk snel wat we voor u kunnen betekenen.

Uitzenden

Heeft u tijdelijk extra medewerkers nodig, bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke arbeidskracht of bij kortstondige drukte? Dan is uitzenden voor u de ideale oplossing.

Lees meer

Detacheren

Heeft u voor een langere periode extra werknemers nodig? Kies dan voor detacheren.

Lees meer

Werving & Selectie

U bent op zoek naar naar een specifieke kandidaat. Maar u heeft niet de tijd om zelf alles te doen wat komt kijken bij het proces van werving en selectie. Warx neemt het u graag uit handen.

Lees meer

Een groot netwerk

We werken graag regionaal. Daarom gaan we, via ons regionale netwerk, op zoek naar kandidaten in de regio; in de buurt van uw bedrijf.

We hebben een uitgebreid bestand met cv’s van werkzoekenden die zich bij ons hebben ingeschreven. Het kan desalniettemin voorkomen dat er, ook in een bredere regio, geen geschikte kandidaat te vinden is voor een functie. Voor sommige vacatures zijn weinig Nederlandse arbeidskrachten te vinden. In dat geval kijken we graag over de grens.

Warx heeft veel ervaring met internationale arbeidskrachten, in het bijzonder met Poolse medewerkers. We weten wat er nodig is voor internationale arbeidskrachten én zorgen dat alles zorgvuldig en netjes voor elkaar is. Begeleiding, huisvesting, communicatie, zorg. We willen dat vanaf dag één alles goed is geregeld voor hen en voor u.

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“In onze sector hebben we vaak te maken met pieken. Het is dan fijn om je personeel snel op of af te kunnen schalen. De lassers en monteurs die bij ons werken zijn echte vakmensen en serieus met hun werk bezig. Je merkt dat Warx daarin investeert”

Jan Dunnink

Algemeen directeur
DMS Metaalbewerking

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Onze werkzaamheden bestaan vooral uit wegenbouw, asfalteren, grondwerk en riolering. Hard werken dus. Maar daar zijn de werknemers die via Warx bij ons werken niet vies van!”

Henk Dunnink

Algemeen directeur
HD Infratechniek

"Een betrouwbare partner en goede communicatie"

“Cotap marktleider in vloeren werkt al een aantal jaren samen met Warx. Het is een betrouwbare partner waar goed zaken mee te doen is. Goede communicatie en ze weten wat ze voor ons moeten zoeken. Kwaliteit staat bij beide partijen hoog in het vaandel en passen daarom goed bij elkaar”

Ron de Haan

Warehousemanager
Cotap B.V.

"De samenwerking verloopt altijd soepel"

“Warx is voor ons de juiste partner voor het inlenen van uitzendkrachten omdat we kandidaten krijgen die aansluiten bij ons zoekprofiel. De aangedragen kandidaten worden op de juiste wijze voorgesteld en hebben de juiste informatie aangereikt gekregen vanuit Warx. De samenwerking verloopt altijd soepel, mocht er een probleem zijn dan worden die snel en adequaat opgelost.”

Berry Admiraal

Bedrijfsleider
Vadain

Certificering NBBU SNF NEN SNA

Kwaliteit hoog in ons vaandel

Door te werken met certificering verbinden we ons aan normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat houdt ons alert en geeft u net dat stukje extra vertrouwen.

Warx is lid van de NBBU, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. De NBBU ziet erop toe dat alle wet- en regelgeving wordt nageleefd, onder andere door cao-controles te houden. Lidmaatschap van de NBBU garandeert onze betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit.

Warx heeft het NEN-keurmerk en we staan ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dat geeft de garantie dat onze personeels- en loonadministratie voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Ook hebben wij het certificaat behaald van de Stichting Normering Flexwonen (SNF), omdat we voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Hier leest u meer over onze certificeringen.

Blog

Blog

Lees hier alle informatie, ontwikkelingen en het laatste nieuws over Warx en de uitzendbranche.