Op zoek naar een nieuwe baan? Bij Warx Personeel ben je aan het juiste adres. Warx heeft leuke banen in diverse bedrijfstakken. Weet je nog niet precies welke branche bij jou past? Dan helpen wij jou natuurlijk om dit te ontdekken.

We geven je graag meer informatie over branches zoals de bouw, metaal, techniek, logistiek en productie. Warx Personeel kent deze vakgebieden als geen ander. We komen al jaren bij diverse bedrijven over de vloer en weten goed wat voor functies er zijn, wat er speelt en wat er nodig is. Ook voor administratieve of commerciële banen kun je bij ons terecht.

Maak gebruik van onze kennis om te ontdekken welke bedrijfstak bij jou past!

Kijk hieronder om meer te lezen over de branches bouw, metaal, techniek, logistiek en productie. Of maak een afspraak, om samen te kijken welke branche de perfecte match voor jou talent is.

Werken in de bouw

Bekijk al onze vacatures in de bouw

Werk jij graag met je handen? Vind je het fijn om iets te maken? En zit je liever niet de hele dag achter je bureau? Dan is werken in de bouw echt iets voor jou!

Lees meer

Werken in metaal & techniek

Bekijk al onze vacatures in de metaal & techniek sector.

Techniek is overal om ons heen. In wereld van de techniek zijn dan ook talloze werkzaamheden te doen. Los je graag problemen op? Of maak je graag dingen? In de techniek kun je veel kanten op.

Lees meer

Werken in transport & logistiek

Bekijk al onze vacatures in transport & logistiek

De sector Transport & Logistiek is altijd in beweging! Producten moeten nu eenmaal van A naar B verplaatst worden.

Als je werkt in de logistiek dan weet je dat het belangrijk is dat producten op tijd op de plek van bestemming komen. Jij kan daar je bijdrage aan leveren!

Lees meer

Werken in de productie

Bekijk al onze vacatures in de productie 

Iedereen gebruikt in het dagelijks leven talloze producten. Die worden allemaal ergens geproduceerd. En daar komt veel bij kijken. Hoe leuk is het om daar je steentje aan bij te kunnen dragen!

Lees meer