Soms is er voor langere periode een tijdelijke, extra medewerker nodig. Detachering is dan een goede oplossing.

Direct uw vacature melden Contact

Warx detachering

Via detachering helpt Warx u de beste professionals te vinden voor langere tijd. Heeft u extra capaciteit nodig omdat u piekdrukte verwacht? Of heeft u een vakman of -vrouw nodig, met specialistische expertise? Wij gaan voor u op zoek en de medewerkers komen bij Warx in dienst. Het grote voordeel van detachering is dat een medewerker voor langere tijd bij u blijft werken. Dat scheelt inwerktijd!

Vacature melden

Een gemotiveerde medewerker

Wanneer we op zoek gaan naar geschikte medewerkers voor uw bedrijf, kijken we graag verder dan het functieprofiel. Niet alleen iemands vaardigheden zijn belangrijk. Ook de eigenschappen, motivatie en werkmentaliteit bepalen of er een match is met uw bedrijf. Door verder te kijken dan de harde criteria maken we een betere match. Dat is zeker belangrijk wanneer iemand langere tijd deel gaat uitmaken van het team!

Hoe werkt detacheren via Warx?

We hebben een uitgebreid bestand met werkzoekenden. Ook gaan we als dat nodig is gericht op zoek naar nieuwe kandidaten. We hebben een groot netwerk dat we hiervoor kunnen aanboren.

Voor sommige beroepen en branches is het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden in Nederland. In overleg kunnen we dan ook onze collega’s uit Polen inschakelen. Zij kijken graag mee of er Poolse vakkrachten zijn die de functie kunnen vervullen. Lees meer over onze internationale arbeidskrachten op Warx Internationaal.

Onze werkwijze in 4 stappen

1
U neemt contact met ons op

U zoekt een medewerker. Samen bespreken we uw wensen. Wij stellen op basis van het profiel een vacature op.

2
Wij zoeken kandidaten

Wij zetten ons netwerk in, selecteren kandidaten en voeren gesprekken. We kijken breed wat iemand te bieden heeft: vaardigheden en persoonskenmerken zijn belangrijk voor het maken van een match.

3
U kiest, wij doen het regelwerk

U kiest wie uiteindelijk bij u start. Wij gaan achter de schermen alle documenten in orde maken en regelen, voor de EU kandidaten, huisvesting, vervoer en zorggerelateerde zaken.

4
Een goede start

Wij zorgen dat medewerkers goed geïnformeerd van starten gaan. Waar nodig loopt onze jobcoach mee om te helpen met inwerken. Alles om een soepele start te maken. Immers: een goed begin is het halve werk!

Contact

Meer weten over detacheren?

Siebren Visscher

Neem gerust contact op!