Heeft u tijdelijk extra medewerkers nodig, bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke arbeidskracht of bij kortstondige drukte? Dan is uitzenden voor u de ideale oplossing.

Direct uw vacature melden Contact

Warx uitzendkrachten

Voor gemotiveerde uitzendkrachten bent u bij Warx aan het juiste adres. U vertelt ons hoe de functie eruitziet, welke vaardigheden de uitzendkracht nodig heeft en wat verder belangrijk voor u is. Wij gaan op zoek naar enthousiaste uitzendkrachten. Zij gaan vervolgens bij u aan de slag, maar blijven bij Warx in dienst.

 

Vacature melden

Een gemotiveerde uitzendkracht

Wanneer we op zoek gaan naar geschikte uitzendkrachten voor uw bedrijf, kijken we graag verder dan het functieprofiel. Niet alleen iemands vaardigheden zijn belangrijk. Ook de eigenschappen, motivatie en werkmentaliteit bepalen of er een match is met uw bedrijf.

Door verder te kijken dan de harde criteria maken we een betere match. Daar plukt u de vruchten van!

Hoe werkt uitzenden via Warx?

We hebben een uitgebreid bestand uitzendkrachten. Ook gaan we als dat nodig is gericht op zoek naar nieuwe kandidaten. We hebben een groot netwerk dat we hiervoor kunnen aanboren.

Voor sommige beroepen en branches is het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden in Nederland. In overleg kunnen we dan ook onze collega’s in/uit Polen inschakelen. Zij kijken graag mee of er Poolse vakkrachten zijn die de functie kunnen vervullen. Lees meer over onze internationale arbeidskrachten op Warx Internationaal.

Onze werkwijze in 4 stappen

1
U neemt contact met ons op

U zoekt een medewerker. Samen bespreken we uw wensen. Wij stellen op basis van het profiel een vacature op.

2
Wij zoeken kandidaten

Wij zetten ons netwerk in, selecteren kandidaten en voeren gesprekken. We kijken breed wat iemand te bieden heeft: vaardigheden en persoonskenmerken zijn belangrijk voor het maken van een match.

3
U kiest, wij doen het regelwerk

U kiest wie uiteindelijk bij u start. Wij gaan achter de schermen alle documenten in orde maken en regelen, voor de EU kandidaten, huisvesting, vervoer en zorggerelateerde zaken.

4
Een goede start

Wij zorgen dat medewerkers goed geïnformeerd van starten gaan. Waar nodig loopt onze jobcoach mee om te helpen met inwerken. Alles om een soepele start te maken. Immers: een goed begin is het halve werk!

Contact

Meer weten over uitzenden?

Siebren Visscher

Neem gerust contact op!