Zoekt u een specifieke medewerker, maar heeft u geen tijd om zelf alles te doen wat komt kijken bij werving en selectie? Warx neemt u dit proces graag uit handen.

Direct uw vacature melden Contact

Werving & selectie via Warx

Voor goede werving en selectie is veel nodig. Denk aan het plaatsen van advertenties, het voeren van sollicitatiegesprekken, administratieve afhandelingen.

Warx is doorlopend op zoek naar goed personeel op diverse gebieden. We hebben veel ervaring met het wervings- en selectieproces én met het maken van de juiste match!

Wij voeren dan ook graag het gehele voortraject voor u uit. Dan kunt u zich richten op de kern van uw werk. Aan het eind van het traject komt u direct met goede kandidaten aan tafel te zitten!

Vacature melden

Een gemotiveerde medewerker

Wanneer we op zoek gaan naar geschikte uitzendkrachten voor uw bedrijf, kijken we graag verder dan het functieprofiel. Niet alleen iemands vaardigheden zijn belangrijk. Ook de eigenschappen, motivatie en werkmentaliteit bepalen of er een match is met uw bedrijf.

Door verder te kijken dan de harde criteria maken we een betere match. Daar plukt u de vruchten van!

Hoe werkt werving & selectie via Warx?

We hebben een uitgebreid bestand met werkzoekenden. Ook gaan we als dat nodig is gericht op zoek naar nieuwe kandidaten. We hebben een groot netwerk dat we hiervoor kunnen aanboren.

Voor sommige beroepen en branches is het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden in Nederland. In overleg kunnen we dan ook onze collega’s uit Polen inschakelen. Zij kijken graag mee of er Poolse vakkrachten zijn die de functie kunnen vervullen. Lees meer over onze internationale arbeidskrachten op Warx Internationaal.

Contact

Meer weten over werving & selectie?

Siebren Visscher

Neem gerust contact op!