Wie/wat is Warx Personeel?

Warx is een jong, deskundig uitzendbureau. We zijn gevestigd in Staphorst. Sinds 2012 plaatsen wij gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen bij bedrijven uit de regio en ver daarbuiten. Met als belangrijkste doel: de juiste werknemers op de juiste plek.

We zijn specialist in de branches metaal & techniek, bouw, transport & logistiek en productie. Door onze jarenlange ervaring in deze bedrijfstakken weten we wat er speelt en wat er nodig is. Onze expertise strekt zich daarnaast uit tot vacatures op administratief en commercieel vlak.

Wat we doen

Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Warx Personeel. De naam zegt het al. Wij helpen mensen een leuke (nieuwe) baan te vinden. En we helpen bedrijven om personeel te vinden. Zo zijn we de link tussen werkzoekenden en bedrijven.

Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht of je kunt via detachering bij een bedrijf werken. Kom je bij ons in beeld via werving & selectie? Dan doen wij het voortraject, maar kom je in dienst bij het bedrijf waar je nieuwe baan is.

Wilt je meer weten? Neem dan vooral contact op!

Ons team

Het draait natuurlijk om onze uitzendkrachten op de werkvloer. Die staan centraal. Maar… om alles in goede banen te leiden is ons enthousiaste team achter de schermen onmisbaar.

We werken met een klein team. Dat doen we bewust. Zo houden we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Betrokkenheid staat voorop. We zijn er voor elkaar en voor onze klanten!

Coriena de Weert

Financiële administratie

Jarno Schra

Directeur

Joukje Poelman

Recruiter

Justyna Nowicka

Internationaal recruiter

Kacper Repeć

Facilitair medewerker

Katarzyna Rzepecka

Internationaal recruiter

Marcin Grąs

Coördinator

Marta Zyskowska

Coördinator

Melanie Rauwerdink

Salaris- en personeelsadministratie

Siebren Visscher

Accountmanager

Collega worden?

Lijkt het jou leuk om ook onderdeel te worden van het Warx team? We hebben af en toe interne vacatures. Laat gerust wat van je horen, stuur een open sollicitatie of kom eens op de koffie. Wie weet ben jij er dan bij het volgende personeelsfeest ook bij!

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Het is lastig om goede lassers te vinden. Gelukkig heeft Warx een bestand vol geschoolde Poolse werknemers. De meesten spreken overigens Engels, dus communiceren gaat prima. En anders komt de jobcoach langs.”

Henk Mussche

Algemeen directeur
Mubo Metaal

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“In onze sector hebben we vaak te maken met pieken. Het is dan fijn om je personeel snel op of af te kunnen schalen. De lassers en monteurs die bij ons werken zijn echte vakmensen en serieus met hun werk bezig. Je merkt dat Warx daarin investeert”

Jan Dunnink

Algemeen directeur
DMS Metaalbewerking

"Een betrouwbare partner en goede communicatie"

“Cotap marktleider in vloeren werkt al een aantal jaren samen met Warx. Het is een betrouwbare partner waar goed zaken mee te doen is. Goede communicatie en ze weten wat ze voor ons moeten zoeken. Kwaliteit staat bij beide partijen hoog in het vaandel en passen daarom goed bij elkaar”

Ron de Haan

Warehousemanager
Cotap B.V.

"Wij werken al vele jaren met plezier samen"

“Wij leveren houten producten voor de bouw, zoals deuren, kozijnen en schuifpuien. De Poolse werknemers die wij via Warx inlenen, werken in de voormontage en de spuiterij. We zijn al jaren trouwe afnemer, want aan iets dat goed bevalt ga ik niet sleutelen!”

Jan Troost

Algemeen directeur
Bouwbedrijf Jan Troost

Blog

Blog

Lees hier handige tips, informatie en het laatste nieuws om alles uit je carrière te halen. Blogs over je loopbaan, werkgeluk, de arbeidsmarkt, solliciteren en meer.