fbpx

Warx staat voor kwaliteit. Dat bieden we door er àlles aan te doen om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. Door te staan voor betrokken en toegewijd personeel.

Kwaliteit betekent voor ons ook dat er achter de schermen de juiste dingen gebeuren. Dat medewerkers een passend salaris krijgen, dat onze personeels- en loonadministratie op orde is, dat onze buitenlandse medewerkers goed gehuisvest zijn, etc. Kortom: dat de regels worden nageleefd.

Door ons lidmaatschap van de NBBU laten we zien dat kwaliteit voor ons voorop staat. Het onderstreept onze betrouwbaarheid en professionaliteit. We leggen graag uit wat de meerwaarde van ons NBBU-lidmaatschap is voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Wat is de NBBU?

De NBBU is dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. NBBU staat voor Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendbureaus. Deze bond zorgt ervoor dat de belangen van uitzendkrachten, uitzendbureaus en werkgevers die uitzendkrachten aannemen allemaal behartigd worden.

Wat houdt het lidmaatschap van de NBBU in?

De NBBU ziet erop toe dat zijn leden de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen en dat zij betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn. Dat doen zij onder andere door cao-controles te houden, om te zorgen dat de NBBU-cao’s voor Uitzendkrachten en voor Vaste medewerkers in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk. Deze certificering geeft de garantie dat de personeels- en loonadministratie van de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Daarnaast moeten leden die huisvesting bieden aan arbeidsmigranten beschikken over het SNF-keurmerk (normering flexwonen).

Je wordt als uitzendbureau dus niet zómaar lid bij de NBBU, maar gelukkig werkten we als Warx Personeel al jaren met beide keurmerken.

Wat betekent ons lidmaatschap van de NBBU voor de uitzendkracht?

Door de cao van NBBU die wij gebruiken weet je altijd waar je aan toe bent. Hierin staan alle rechten en plichten die je als uitzendkracht hebt. Hier moeten wij als Warx Personeel aan voldoen. Zo ben je er als uitzendkracht van verzekerd dat je goed behandeld wordt en dat jou rechten gerespecteerd worden.

Wat betekent ons lidmaatschap van de NBBU voor de opdrachtgever?

Ook als opdrachtgever weet je waar je aan toe bent dankzij ons NBBU-lidmaatschap. Deze vereist namelijk dat wij ons regelmatig laten controleren door verschillende instanties. Ons lidmaatschap van de NBBU biedt dan ook de garantie dat u zakendoet met een vakkundige, professionele en betrouwbare onderneming. Of, zoals de NBBU zegt:

Werken met een NBBU-lid is zakendoen met zekerheid

Concreet betekent dit:

 • Kwaliteit: Door ons lidmaatschap bij NBBU voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.
 • Ontzorgen: Wij kennen ons vakgebied als geen ander. Voor specialistische vragen op het gebied van cao’s, subsidies en (sociale) wet- en regelgeving maken wij gebruik van de hulp van specialisten van de NBBU Servicedesk. Zo zijn we altijd op de hoogte en ontzorgen wij u u in uw personeelszaken.
 • Betrouwbaar inhuren: Als NBBU-lid moeten wij het SNA-certificaat halen en worden we gecontroleerd op naleving van de cao, anders verliezen we ons NBBU-keurmerk. Betrouwbaarheid gegarandeerd dus.
 • Vakmanschap: Onze accountmanagers, recruiters en administrateurs hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Door vakinhoudelijke seminars en de NBBU Servicedesk blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • NBBU-cao: De NBBU-cao biedt u als opdrachtgever concrete voordelen:
  • u kunt een uitzendkracht 4 jaar flexibele contracten aanbieden, daar waar volgens de wet een werkende na twee jaar in dienst moet worden genomen;
  • de NBBU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer;
  • het NBBU-keurmerk garandeert dat u zakendoet met een intermediair die zich op kwaliteit onderscheidt.

Certificering van Warx

Warx is niet alleen bij NBBU aangesloten, we hebben nog meer certificeringen. Zo weet je zeker dat het op alle fronten goed geregeld is!

Heeft u vragen over wat de ons lidmaatschap bij NBBU voor uw bedrijf betekent? Wilt u meer informatie over de NBBU-cao of onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Lidmaatschap NBBU certificaat
Contact

Wil je meer weten?