Vacatures in Friesland

Je hebt je werk natuurlijk graag een beetje in de buurt. Woon je in de omgeving van Friesland? Dan zoek je vast ook graag een baan in Friesland. Op deze pagina hebben we daarom al onze vacatures in de provincie Friesland bij elkaar gezet. Ben je op zoek naar een vacature in een andere provincie in Noord-Nederland? Of zoek je gericht naar een bepaald vakgebied? Gebruik dan de filters om meer gericht naar bepaalde vacatures te zoeken.

Lees meer.

Vakgebied

Provincie

Functiegroep

Functie

Plaats

Meer filters tonen

Salaris

2.200

3.600

Werkervaring

Dienstverband

Werken in Friesland

Warx werkt vooral regionaal. Onze vacatures vind je dan ook vooral in Noord-Nederland, in de provincies Drenthe, Overijssel en Friesland. Soms hebben we ook vacatures in andere provincies.

Onze vacatures in Friesland

Op deze pagina vind je onze vacatures in de provincie Friesland. In Friesland hebben vaak vacatures, omdat we met meerdere Friese bedrijven samenwerken. We hebben over het algemeen vacatures in de omgeving Heerenveen, maar ook noordelijker, in bijvoorbeeld Leeuwarden.

Het kan zijn dat er op dit moment geen geschikte vacature in Friesland tussen zit voor jou. Neem dan vooral contact met ons op. Schrijf je in, geef door wat jou wensen en talenten zijn. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een leuke baan in Friesland!

Contact

Ik help je graag een leuke baan in Friesland te vinden.

Siebren Visscher

Neem gerust contact op